Friday, 13 January 2012

Selamat Berbahagia!







Assalamualaikum
Lepas dengar cerita sedih tadi
Ada cerita hot yg baru tau Kiera
En.Nurman Sallehuddin kita akan menamatkan zaman bujangnya Disember ni! Hehehe
Seriously tak sangka langsung
Taktau laa ia main main ke apa kan tapi semalam dia cakap serious
Tapi tak tau lagi siapa bakal pengantin perempuan tu. Dia tak nak cakap lagi hehe
For sure kita kena datang Kiera! Hihi
Alhamdulillah akhirnya dia jumpa jugak dengan someone <3
Aku? Mesti ramai ingat aku sentap kan haha
Im just fine beby. Mungkin sikit sentap sebab selama ni aku rasa dia untuk aku hoho
Tapi chill bebyyyyyyy
Selamat Berbahagia Addin!










Aku ikhlas








Okayyy give up! Give up!
YaAllah semalam aku ingatkan dia update status untuk aku
Rupanya? Mira
Untung sangat Mira sebab ada orang yang still sayang dia :)
And aku? Aku kena back off Kiera
Dah terang lagi jelas bukan aku orangnya
Tidak apa. Aku cuba untuk terima benda ni dengan hati terbuka :D
Macam laa aku tak pernah alami benda macam ni kan
Alhamdulillah. Kiranya aku anggap call semalam sebagai jawapan dia laa kan
Okay :)
Seriously aku dah boleh terima kenyataan
Redha itu ikhlas kan? Aku ikhlas :')



































Give up and it's over






















I MISS US









Assalamualaikum
13012012 :)
Lepas dua hari baru ada misscalled dari dia and dia reply msg aku Kiera! :')
Serious excitedddd
Nak nangis pun ada
Tapi. The way he text me tak macam dulu
Sumpah rindu sangat :'(
Aku baca msg yang dulu dulu. Sayang segalaaaa haihhh
Bila dia nak panggil aku mcm tu lagi dok? Haih
Dia pun balik raya cina nanti. Macam mana nak jumpa dia? Takut
Nak ke dia jumpa aku? Haha
Yang penting nak jumpa Siti Syakirah <3
Imissyou dear






 

Thursday, 12 January 2012







Hoii
Apa motif aku update kat sini sedangkan Kiera je yang baca kan? Haha
Who cares?
Yang penting aku dapat all out kat sini since aku dah stop blogging untuk www.worldofanes.blogspot haaaa
Bukan apa. Banyak sangat pressure
Bila orang tanya aku okay ke tak, aku taktau nak jawab macam mana. Taktau nak luahkan macam mana
Tapi bila blogging, macam macam aku nak post. Pendam punya pasal
Haihhhh can't wait laa nak jumpa Kiera
:'(