Saturday, 31 December 2011

Start all over again?




Salam
Before pergi camp, ada laa jugak text dia
Nekad gila text dia. Dia reply
Awkward gila wehh text dengan dia
Then cakap laa 'mesti taktau nak bebual apa kan', dia jawab 'aah'
Cakap lagi 'ras mcm strangers pulak'm dia jawab 'kenapa ni? Sebab saya kan?'
Aku pun mcm HAIHHHH entah laa ek. Mungkin dua dua kot
Then tetiba dia cakap;
Start all over again nak?
Time tu mcm terubat sikit hati. Yelaa at least aku tau aku ni still exist lg dalam dunia dia and dia ada inisiatif nak pulihkan hubungan kteorang
Dua kali dia mention macam tu
And aku mcm, oh okay kot
Then aku pergi camp, 9 days without handphone
Lepas camp je after call ayah aku call dia
Dia kata dia memang tunggu pun aku call. Yeke?
Dia tak boleh topup, number dia kena block. Okayyyyyy
Tadi pagi online, then tengok page Qila Fauzy
Ada laa yg bila punya ntah tapi yg pastinya selama aku kat camp laa
You, sorry bout last night. I bukan sengaja offline tapi tertidur. Sorry
Oh okay then
Seems like you're doing fine without me





Thursday, 22 December 2011

Tuhan Maha Kuasa




Assalamualaikum
Tuhan tu memang Maha Kuasa kan
Sekejap je jawapan aku terjawab
Semalam malam langsung tak msg aku. Okay think positive
Maybe dia terlalu busy study sebab minggu ni minggu test kan
Tapi disebalik positif tu, terfikir sebab lain
Qila Fauzy? Yeahhh mungkin
Terasa macam nak msg dia tapiiiiiiiii kalau dia nak msg aku mesti dah lama kan dia msg
So senyap je laa
Dah nak offline ni tetiba kat news feed ada status baru 
That typical boy who afraid to say a 'goodbye' word even in the end of conversation, so weird but kinda cute ;D
Okay itu Qila Fauzy yang update
Siapa lagi sehh kalau bukan Syafiq Loo
Bermaksud, dia msg dengan Syafiq malam tu kan? Kalau tak mana Qila Fauzy tau kan
Haihhhhhhh
Sekejap je Tuhan tu tunjukkan kat aku kan
Speechless :/
Nanti aku tak on phone for a week. Tengok respond dia macam mana kayyy
Toodles
Xoxo




Tuesday, 20 December 2011



MOHAMAD SYAFIQ BIN MOHD NAJIB LOO
Serious rindu yang teramat :/
Since kes yang hari tu, terus tak berapa nak rapat dengan dia
Yeah aku tau dia sayang lagi kat Mira, tapi tak boleh ke jaga sikit je hati aku. Sikit je aku mintak tak banyak pun
Aku kalau nak jujur boleh je. Aku rindu Addin
Tapi aku cover, aku tak update status yang boleh buat aku kantoi
Tapi dia? Selamba je update 4years segala tu
Aku tau aku belum official lagi dengan dia. Tempoh 3 tahun tu lama and mcm mcm boleh jadi kan?
Tapi dalam masa 3 tahun, time tu laa nak build something between us
Dia dah tak panggil aku sayang lagi dah :/ okay okay
Kurang dah contact dengan dia
That day kan, dia call tau then bagitau yg dia ada call Mira
Dia cerita laa semua. And aku time tu macam kawan baik dia yg dulu tu
Bagi dia advice itu ini. Aku membebel, aku ketawa 
Tapi Allah je yang tau macam mana hancurnya hati aku. Lepas dia call je, meleleh :'(
Seminggu kat BP, lagi laa jarang contact dia
Bila aku call tak angkat, text tak reply. Tapi nanti bila aku dah tidur pukul 2 3 pagi dia call
Now dah kat Jengka. Ada laa contact jugak
Latest fact; dia text dgn orang lain :)
Dia sendiri yang bagitau, bagus laa kalau macam tu. Jujur kan
Siapa orangnya? Qila Fauzy. Jyeahhh :D
Orang yang sama masa aku dengan Naqib dulu 
Haihhhhhhhh :'/
Aku ni siapa sehh haihh. It's okay laa kalau dia rasa lagi selesa dengan orang lain
Senyap aje laa Anis
One more thing; I miss my Siti Syakirah :'/