Friday, 13 January 2012

Selamat Berbahagia!







Assalamualaikum
Lepas dengar cerita sedih tadi
Ada cerita hot yg baru tau Kiera
En.Nurman Sallehuddin kita akan menamatkan zaman bujangnya Disember ni! Hehehe
Seriously tak sangka langsung
Taktau laa ia main main ke apa kan tapi semalam dia cakap serious
Tapi tak tau lagi siapa bakal pengantin perempuan tu. Dia tak nak cakap lagi hehe
For sure kita kena datang Kiera! Hihi
Alhamdulillah akhirnya dia jumpa jugak dengan someone <3
Aku? Mesti ramai ingat aku sentap kan haha
Im just fine beby. Mungkin sikit sentap sebab selama ni aku rasa dia untuk aku hoho
Tapi chill bebyyyyyyy
Selamat Berbahagia Addin!










Aku ikhlas








Okayyy give up! Give up!
YaAllah semalam aku ingatkan dia update status untuk aku
Rupanya? Mira
Untung sangat Mira sebab ada orang yang still sayang dia :)
And aku? Aku kena back off Kiera
Dah terang lagi jelas bukan aku orangnya
Tidak apa. Aku cuba untuk terima benda ni dengan hati terbuka :D
Macam laa aku tak pernah alami benda macam ni kan
Alhamdulillah. Kiranya aku anggap call semalam sebagai jawapan dia laa kan
Okay :)
Seriously aku dah boleh terima kenyataan
Redha itu ikhlas kan? Aku ikhlas :')



































Give up and it's over






















I MISS US









Assalamualaikum
13012012 :)
Lepas dua hari baru ada misscalled dari dia and dia reply msg aku Kiera! :')
Serious excitedddd
Nak nangis pun ada
Tapi. The way he text me tak macam dulu
Sumpah rindu sangat :'(
Aku baca msg yang dulu dulu. Sayang segalaaaa haihhh
Bila dia nak panggil aku mcm tu lagi dok? Haih
Dia pun balik raya cina nanti. Macam mana nak jumpa dia? Takut
Nak ke dia jumpa aku? Haha
Yang penting nak jumpa Siti Syakirah <3
Imissyou dear






 

Thursday, 12 January 2012







Hoii
Apa motif aku update kat sini sedangkan Kiera je yang baca kan? Haha
Who cares?
Yang penting aku dapat all out kat sini since aku dah stop blogging untuk www.worldofanes.blogspot haaaa
Bukan apa. Banyak sangat pressure
Bila orang tanya aku okay ke tak, aku taktau nak jawab macam mana. Taktau nak luahkan macam mana
Tapi bila blogging, macam macam aku nak post. Pendam punya pasal
Haihhhh can't wait laa nak jumpa Kiera
:'(







 

Monday, 2 January 2012







Dia kata suka tengok aku pakai telekung ;)
Dia kata masa kat kem baru laa dia kenal aku macam mana orangnya
Macam mana?
Friendly sangat. Tengok aku happy je. Dengan semua orang aku kawan
Hoho :D 
Malu laa macam ni LOL









Sunday, 1 January 2012

Amir Nur Zahin Gunawan




Amir Nur Zahin Gunawan :)
Hoho member tadika. Omel omel hahaha
Masa kat kem memang rapat gila dengan dia wehh even lain group
Bagi siapa yg taktau, ingat aku dengan Amir ada apa apa
Bagi yg tau, aku dengan Amir memang dah lama kenal haaaaaa
Last day kem, kteoang tukar tag tau dengan topi
Mecca kata, cap Amir tu mahal and dia sayang gila cap tu tp dia nak tukar dgn cap aku yg 10 hengget bazar karat tu
Haaaaaa ramai perasan tag aku dengan Amir lain hehe
Suka hati laa korang nak cakap apa yg penting aku dgn Amir kawan baik ;)
Ramai cakap aku ada apa apa tau dgn Amir hoho apa sehh
Balik tu amik gambar dengan dia segala
Nak naik bas pun dia tunggu
Haaaa masa dinner malam tu duduk dengan dia hehe
Then dah dalam bas kan, aku text dia jumpa lagi ;) then dia reply okay anis jumpa lagi, saya mesti rindu awak nanti
Wahhhhhhhhhhhhhh! Terkejut akak hahaha okay okay tu perkara biasa cehh sedapkan hati
Msg msg lagi, tetiba dia cakap something yg buat aku mcm OMG
Anis selama kat kem ni kan I ada rasa minat kat u 
Apakah? Apakah? Apakah?
Hahahaha unexpected wehh! Aku dengan Amir memang mmber rapat biasa je kot
Patut laa tak kesah nak tukar cap dengan aku
Hihi Amir Amir, hensem hoho
Tapi dia dah ada someone even tak ada status
And aku? Syafiq
So sekarang ni ikut flow jeeeeeeee hehehehehe
:p