Friday, 13 January 2012

Aku ikhlas








Okayyy give up! Give up!
YaAllah semalam aku ingatkan dia update status untuk aku
Rupanya? Mira
Untung sangat Mira sebab ada orang yang still sayang dia :)
And aku? Aku kena back off Kiera
Dah terang lagi jelas bukan aku orangnya
Tidak apa. Aku cuba untuk terima benda ni dengan hati terbuka :D
Macam laa aku tak pernah alami benda macam ni kan
Alhamdulillah. Kiranya aku anggap call semalam sebagai jawapan dia laa kan
Okay :)
Seriously aku dah boleh terima kenyataan
Redha itu ikhlas kan? Aku ikhlas :')













No comments:

Post a Comment