Friday, 13 January 2012

Selamat Berbahagia!







Assalamualaikum
Lepas dengar cerita sedih tadi
Ada cerita hot yg baru tau Kiera
En.Nurman Sallehuddin kita akan menamatkan zaman bujangnya Disember ni! Hehehe
Seriously tak sangka langsung
Taktau laa ia main main ke apa kan tapi semalam dia cakap serious
Tapi tak tau lagi siapa bakal pengantin perempuan tu. Dia tak nak cakap lagi hehe
For sure kita kena datang Kiera! Hihi
Alhamdulillah akhirnya dia jumpa jugak dengan someone <3
Aku? Mesti ramai ingat aku sentap kan haha
Im just fine beby. Mungkin sikit sentap sebab selama ni aku rasa dia untuk aku hoho
Tapi chill bebyyyyyyy
Selamat Berbahagia Addin!










No comments:

Post a Comment