Friday, 13 January 2012






Assalamualaikum
13012012 :)
Lepas dua hari baru ada misscalled dari dia and dia reply msg aku Kiera! :')
Serious excitedddd
Nak nangis pun ada
Tapi. The way he text me tak macam dulu
Sumpah rindu sangat :'(
Aku baca msg yang dulu dulu. Sayang segalaaaa haihhh
Bila dia nak panggil aku mcm tu lagi dok? Haih
Dia pun balik raya cina nanti. Macam mana nak jumpa dia? Takut
Nak ke dia jumpa aku? Haha
Yang penting nak jumpa Siti Syakirah <3
Imissyou dear






 

No comments:

Post a Comment